24.10.07

köpinformation

betalningssätt
ni kan själv välja om ni vill betala med postförskott eller förskottsfaktura.

postförskott
när vi får in din order tillverkar vi varan och skickar den därefter med postförskott till dig. du får sedan en avi med posten som du använder för att hämta ut packetet samtidigt som du betalar för varan. postens avgifter tillkommer.

förskottsfaktura
när vi får in din order mailar vi dig en e-faktura. när vi har registrerat din betalning skickar vi varan direkt till dig.

om du har gjort en beställning men inte hämtat ut ditt paket innan det retuneras till oss fakturerar vi dig på 250 kr på grund av omkostnader.

frakt
lilla liv skickar alltid din vara fraktfritt!
vid betalning via postförskott tillkommer bara postens avgifter.

leveransvillkor
eftersom vi börjar tillverka din vara efter att vi mottagit din beställning har vi ingen generell leveranstid. vi meddelar istället en exakt leveranstid när vi fått din order. kontakta oss gärna om du föredrar att veta en ungefärlig leveranstid innan du gör din beställning. vi gör allt för att du ska få din vara så snabbt som möjligt.

ångerrätt
eftersom din vara skräddarsys efter dina önskemål gäller inte regeln om ångerrrätt enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljningsavtal.

reklamation
för oss är det viktigt att du är nöjd med din vara. om du upptäcker att ditt paket är skadat när du hämtar det på posten skall du genast göra en skadeanmälan på postkontoret. hämta inte ut ett skadat paket. om du upptäcker en skada på varan när du öppnat paketet och skadan kan kopplas samman med posthanteringen skall du även då göra en skadeanmälan till posten.

om varan inte skulle motsvara dina förväntningar vill vi att du kontaktar oss inom 7 dagar efter leverans. meddela alltid oss innan du skickar tillbaka din vara som självklart är i samma skick som när den levererades. du står för frakten.